HopLop liikuntaseikkailupuisto

Kauppakeskus Family Centerissä sijaitseva HopLop Lappeenranta on koko perheen liikuntaseikkailupuisto. HopLopin seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan sekä luvassa on kaikkea hauskaa, kuten tulivuoriliukumäki, Viidakkopomppulinna, trampoliinit, rullaliuku sekä jännittävä safariralli. Aikuiset voivat aina osallistua leikkeihin. Leikkiminen HopLopissa sopii kaikenikäisille.

Nyt on teille uutisia! Ensi maanantaina 18.6. klo 11:00 starttaa HopLop-Express! Sinulla on mahdollisuus hypätä junan kyytiin joko hiekkalinnalta tai Lappeenrannan kauppatorilta. Voit nauttia maisemista, kun juna kuljettaa meidät suoraan leikinriemuihin HopLoppiin.
HopLop- express päivinä puistoon ja junaan pääsee ilman vanhempaa 8-vuotta täyttänyt lapsi ja tätä nuoremmat voivat tulla kyytiin vanhemman kanssa. Yksin jäävän lapsen huoltajan on kuitenkin täytettävä lapsestaan lupalappu, joko junalla tai puistolla. Vanhemmat voivat noutaa lapset puistolta, kun suurimmat energiat on saatu tuhlattua.
Junakyyti sisältyy HopLopin sisäänpääsyhintaan, joten nyt on upea mahdollisuus yhdistää nämä kaksi hienoa elämystä. Junassa paikkoja on vain rajoitetusti, joten olethan ajoissa paikalla, jotta saat omasi.

Yhteystiedot

Eteläkatu 1, 53500 Lappeenranta (Family Center)
puh. +358 (0) 10 8373 013
info.lappeenranta@hoplop.fi

Aukioloajat

Ma-Su klo 10-20