Joulumaa Marianaukiolla

Tunnelmallinen Joulumaa nousee jälleen Marianaukiolle ja loihtii visuaalisin keinoin joulun tunnelmaa aina vuoden loppuun saakka. Joulumaasta pääsee nauttimaan 4.12. alkaen aina 7.1. saakka.
Joulumaan yhtenä maamerkkinä toimii jättikuusi, jonka koristelusta vastaavat itse tehdyin koristein Lönnrotin koulun oppilaat. 

Jättikuusen lisäksi Marianaukiolla tulee olemaan useita pienempiäkin joulukuusia, tuhansia valoja, Joulupukin lempieläimiä sekä joulukuosiin somistettu Lappeenranta-kehys, jossa voi kuvauttaa itsensä jouluisessa maisemassa. 

 

Joulumaassa toimii myös Joulupukin sivutoimipiste, Joulupukin paja, jonka ikkunasta sisään kurkistaessaan voi nähdä tonttujen työpöydän sekä lelujen pakkauspisteen, joiden ympärillä tontut puuhastelevat. Pajassa on myös Joulupukin lepotuoli sekä paljon jouluisia sisustuselementtejä. Joulupukin reki on pysäköity pajan edustalle ja pukki itsekin on luvannut vierailla paikan päällä viikonloppuisin.

Joulupukin pajalla otetaan vastaan joulutervehdyksiä niin Joulupukille kuin itänaapuriin pukin ystävälle Pakkasukollekin. 

 

Joulun merkkihenkilöille voi toimittaa 21.12. saakka. Sen jälkeen ne toimitetaan vastaanottajasta riippuen Korvatunturille tai Lappeenrannan ystävyyskaupungin Viipurin kautta Pakkasukolle.

Tänä vuonna joulun tunnelmaan Marianaukiolla virittävät myös pitkin vuorokautta soiva joulumusiikki sekä jättinäyttö, jolta voi ihastella muun muassa koululaisten jouluisia piirustuksia ja -tervehdyksiä. Tervetuloa tunnelmoimaan!