Tule etätöihin Lappeenrantaan

Tule etätöihin Lappeenrantaan ja nauti vapaa-ajalla loistavista harrastusmahdollisuuksista Saimaan rannalla kauniiden maisemien ympäröimänä.

Lappeenrantaan on helppoa tulla junalla, bussilla tai omalla autolla. Pääkaupunkiseudulta Lappeenrantaan ajaa vain 2,5 tunnissa (etäisyys on noin 230 kilometriä) ja junalla jopa kahdessa tunnissa. Helsingistä Lappeenrantaan kulkee useita vuoroja päivässä, matka taittuu nopeasti ja olet perillä ennen kuin huomaatkaan.

Lappeenranta tarjoaa etätyöläisen matkapaketteja, kaikkine tarpeineen wifi-yhteydestä lähtien. Hyvät työ-ja harrastusmahdollisuudet takaavat tehokkaan ja stressittömän työskentelyn. Voit työskennellä rauhassa aamusta puolille päivin, ulkoilla lounastauolla ja jatkaa työpäivää hämärän laskeutuessa. Maiseman vaihdos ja hetkellinen irtautuminen arjen rutiineista virkistää varmasti ja antaa uutta virtaa kaamoksen keskellä!

Lue lisää 

Lappeenrannassa luonto, harrastusmahdollisuuksia sekä tapahtumia on läsnä joka paikassa. Patikoi pari tuntia kaupungin lähimaastoissa, ihaile järvimaisemaa pyörän selästä tai lähde vaikka hiihtäen Saimaalle.

Kotikaupunkini Lappeenranta

Kotikaupunkini Lappeenranta -sarjassa Lappeenrantaan muuttaneet ihmiset kertovat näkemyksiään nykyisestä kotikaupungistaan.