Lappeenrannan keskustassa järjestetään pop up -esityksiä heinäkuun viikonloppuina

22.6.2020

Lappeenrannan kaupunki järjestää heinäkuun viikonloppuina klo 10-18 välisenä aikana pop up -esityksiä keskustan alueella.
Esitysten tarkkaa aikaa ja paikkaa ei ilmoiteta etukäteen, vaan niitä pääsee seuraamaan sattumalla oikealle paikalle oikeaan aikaan, kertoo kaupungin tapahtumatuottaja Karri Heino.

Balettitanssija Laura Kaljunen (1)_300x375.jpg– Luvassa on muun muassa balettia, tankotanssiryhmä, sirkusesityksiä ja paikallisia musiikkiyhtyeitä. Esitykset voivat kestää viidestä minuutista kahteenkymmeneen minuuttiin.

Pop up -esityksiä järjestetään ympäri Lappeenrannan keskustaa puistoissa, toreilla ja aukioilla. Kaupunki muistuttaa esityksiä seuraavia huolehtimaan tarvittavista turvaväleistä.

Pop up -esiintyjät:

4.7. - 5.7.
Fillaripianisti Aarno Paakkari, balettitanssija Laura Kaljunen, Street Culture Club -katutanssia ja paikalliset yhtyeet Laulava Sydän, trio Soivasti sekä Katja & Antti.

11.7. - 12.7.
Sirkusryhmä Sirkus Kumiankka, Street Culture Club -katutanssia sekä paikalliset yhtyeet Sensu-Ellit ja Nuttama & Konsta.

18.7. - 19.7.
Fillaripianisti Aarno Paakkari. Kuvaaja Johannes Wilenius (002)_370x246.jpgTankotanssitrio Red Foxes, paikalliset yhtyeet Laulava Sydän, Katja & Antti, Satu ja Lauri sekä trio Soivasti.

25.7. - 26.7.
Viulu ja Sello -duo Veera ja Saaga, balettitanssija Laura Kaljunen ja paikalliset yhtyeet Satu ja Lauri, duetto Eetu ja Ida sekä duo LIWE.

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupungin tapahtumatuottaja, Karri Heino
puh. 040 637 1779, karri.heino@lappeenranta.fi (tavoitettavissa 6.7. alkaen)
lappeenranta.event@lappeenranta.fi

Sirkus Kumiankka_372x248.jpg

Kuva 1: Balettitanssija Laura Kaljunen
Kuva 2: Fillaripianisti Aarno Paakkari. Kuvaaja Johannes Wilenius.
Kuva 3: Sirkus Kumiankka