Sataman iltatulet lämmittävät ja luovat tunnelmaa Lappeenrannan satamassa lauantaina 8.2.

31.1.2020

Jo viime vuodelta tuttu Sataman iltatulet -tapahtuma tuo lämpöä ja tunnelmaa Lappeenrannan satamaan ja kaupunginlahdelle 8. helmikuuta klo 17–21. Kaikille avoin ja ilmainen koko perheen tapahtuma loihtii valoa sydäntalven pimeyteen.

Tapahtuman järjestää tänä vuonna LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden perustama markkinointiosuuskunta Hype. Projektipäällikkö Mari Muona kertoo, että satamassa on ohjelmaa kaikenikäisille.

– Keskiössä tulee olemaan tuhannen lyhdyn kuja, joka toteutetaan rannan vierustaan. Jo lyhtykujan vuoksi kannattaa tulla paikalle, sillä vastaavaa elämystä ei ole mahdollista kokea kovin monessa paikassa.

Satamatorilla on luvassa muun muassa trubaduuri Antti Kuusen esitys klo 18 ja Taidekoulu Estradin tulishow klo 20.30. Kaverikoirat ovat paikalla klo 17–19.

Sataman iltatulet 2019_kuva Teemu Myyryläinen_532x259.jpg– Jos lumitilanne on suotuisa, rakennamme alueelle myös lumiliukumäen, ja jäätilanteen salliessa kaupunginlahdella pääsee liikuskelemaan napakelkan kyydissä, Muona sanoo.

Illan aikana voi myös paahtaa vaahtokarkkeja sekä ostaa makkaraa ja lämpimiä juomia Hype Markkinoinnin myyntipisteiltä. Myynnissä on Ikosen tilateurastamon makkaraa ja Lehmus Roasteryn kahvia.

– Sataman Loiste on avoinna koko tapahtuman ajan, samoin Satamatie 6 pihakahvilan ja nuotion voimin. Kafiina on myös avoinna tapahtuman päättymiseen saakka. Toiveissamme on, että myös muut satamassa sijaitsevat palvelut olisivat avoinna illan aikana ja toisivat lisää lämpöä keskitalvea viettävään satamaan, Muona kertoo.

Sataman iltatulet on Lappeenrannan kaupungin kumppanuustapahtuma, jonka järjestämiseen Hype saa kaupungilta apua esimerkiksi telttojen ja muiden tapahtumatarvikkeiden kanssa.

Hype on järjestänyt aiemmin muun muassa Linnoituksen Kekri -tapahtuman ja viimeisimpänä harrastemessut urheilutalolla.

– Sataman iltatulien järjestäminen on meille jälleen yksi loistava oppimiskokemus, jossa pääsemme erityisesti delegoimaan, koordinoimaan ja samalla myös verkostoitumaan, Mari Muona iloitsee.

Kuva: Sataman iltatulet 2019. Teemu Myyryläinen/LPR kaupunki.

Lisätietoja:

Markkinointiosuuskunta Hype: hypemarkkinointi(a)gmail.com
Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut, asiantuntija Teemu Myyryläinen
puh. 040 351 6488, teemu.myyrylainen(a)lappeenranta.fi

Lisätietoa tapahtumasta ja tarkemmin ohjelmasta sen Facebook-tapahtumasivulla

Sataman iltatulet, aluekartta 2020.jpg