Tervetuloa hyväntuuliseen
Lappeenrantaan

Lappeenranta tarjoaa viehättäviä tutustumiskohteita ja tekemistä matkailijoille ympäri vuoden.

Näe ja koe

Liikkujan loma

Lomallakin voit liikkua aktiivisesti, eikä omia välineitä tarvitse kantaa mukana. Retkeilyyn, talvisiin ulkoharrastuksiin tai kesäiseen vesillä liikkumiseen tarvittavat välineet saat paikan päältä vuokraten.

Lappeenranta on mahtava pyöräilykaupunki,  ja pyörän selästä ehtii näkemään lyhyessäkin ajassa paljon. 

Vastaavasti patikoijalle tai vaikka melojalle on Lappeenrannan seudulla tarjolla sekä lyhyitä ja helppoja että vaativiakin reittejä.

Lue lisää

Matkailu- ja virkistysalue Rauha

Rauha-Tiurun alue on yksi Pohjoismaiden upeimmista matkailualueista Lappeenrannan itäisellä laidalla, noin 35 km keskustasta. Saimaan rannalla sijaitseva matkailualue on luonnon sylissä, mutta silti alueella on erittäin monipuoliset aktiviteetti-, ravintola- ja majoittumispalvelut sekä päiväretkeläiselle että lomailijalle. Alueella on upeita ulkoilureittejä. Elämyspalveluja on tarjolla niin talvella kuin kesälläkin.

Lue lisää

Blogit - Elämyksiä Lappeenrannassa

Tutustu Lappeenrantaan blogikirjoitusten kautta! Lappeenrannassa opiskelevat nuoret kirjoittavat tapahtumista ja kokemuksistaan blogeissaan.

Lue lisää
Uutiset
16.5.2018

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair ja Lappeenrannan Lentoasema juhlistavat tänään (16. toukokuuta) uuden Ateenan reitin käynnistymistä Lappeenrannasta.

Eija Joro, Chris Lundshøj , Mirka Rahman_370x246.jpg
2.5.2018

Viime vuoden tapaan Lappeenranta-asukaslehden kesänumero jaetaan kaikkiin eteläkarjalaisiin talouksiin: Lappeenrannassa 5. toukokuuta ja muualla 9.

Kansikuva asukaslehteen_Arttu Muukkonen_370x246.jpg
27.4.2018

Lappeenrannan kaupunginteatterin kevään 2018 viimeiset vierailuesitykset tarjoavat nukketeatteria aikuisille, koskettavan ja elämänmakuisen lauluillan sekä komedian, joka irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liittyvään. Nukketeatteriesitys Erittäin hyvä ystäväni paroni von Münchhausen nähdään pienellä näyttämöllä perjantaina 4.5.

Paroni-Timo Väntsi_370x246.jpg
Kaikki uutiset