Kulttuurikierroksia

Lappeenrannan keskustan kaupunkikuva on muuttunut paljon aivan muutaman vuoden sisällä. Museoiden ja historiallisen kohteiden lisäksi kaupunkiin kannattaa tutustua myös uuden arkkitehtuurin ja kaupunkikulttuurin näkökulmasta kahviloineen ja ravintoloineen. 

Rajakaupunki Lappeenranta on saanut myös uuden fiktiivisen sankarin – KRP:n rikostutkija Sorjosen TV-sarja Sorjosen mukaan. Tutustu kuvauspaikkoihin opastetuilla kierroksilla.

Kesäteatteri

Uusi Iloinen Teatteri esittää laulunsekaisen hupaelman Aikamoisia akanketaleita 27.6. - 20.7.2017.

Elokuussa on vuorossa paikallinen teatteriryhmä näytelmällä Ilon juuret. Kesäteatterin katsomo on katettu. Teatteri on esteetön, ja siellä on kesäteatterikahvila.

Aivan kesäteatterin kupeessa on myös kolme kaupungin museota, ravintoloita, kahviloita, käsityöläisten myymälöitä. Vilkas satama-alue ravintolalaivoineen ja torikojuineen on vain kiven heiton päässä kesäteatterista. Katso kesäteatterin ohjelmisto ja näytösajat!

TV-sarja Sorjosen kuvauspaikkakierros

Lappeenranta on tv:stä tutun Sorjosen kotikaupunki. Matkailuneuvontamme ohjaa sinut Sorjonen-kuvauspaikkakierrokselle. Lappeenrannassa kuvatun rikossarjan taustoja valottavalla kierroksella tutustutaan keskeisiin kuvauspaikkoihin. Kävelykierros lähtee IsoKristiinan matkailuinfon edestä ja kestää noin 1 h. Kierroksen hinta on 10 €.

Kierroksia järjestetään suomeksi sekä ryhmille myös englanniksi. Suomenkielisiä kierroksia järjestetään kesä-elokuussa 2017 sekä erikseen sovittuina aikoina yli viiden hengen ryhmille. Englanninkieliset kierrokset sovitaan ryhmien tarpeiden mukaan.


Lue lisää

Kotiottelut

Sporttisempaan kulttuuriin kuuluvat jääkiekkojoukkue SaiPan kelta-mustapaitaiset pelaajat ja kannattajat. Kannustushuudot kuuluvat vierashalleissakin. Korisliigassa pelaava Catzin edustusjoukkue on ollut voittoisa jo useana vuonna.

Katso ottelut:

www.saipa.fi

www.catz.fi