Ryhmille

Lappeenranta tarjoaa leppoisan ja kompaktin kokonaisuuden erilaisille ryhmämatkoille, oli sitten kysymys kulttuurimatkasta tai kokousmatkasta. Majoituksen, ruokailun ja oheisohjelman järjestämiseen on runsaasti valinnanvaraan. Matkaan voi sovittaa vaikkapa lyhyen risteilyn Saimaalle.

Sekä kaupungin matkailuneuvonta että asiakaspalvelukeskus auttavat mielellään suunnittelussa.

Tekemistä ryhmille

Opastetut kierrokset

Oppaan kanssa näet ja koet enemmän ja teet matkastasi elämyksen. Oppaita välittää Lappeenrannan Matkailuoppaat ry

Katso Lappeenrannan tapahtumakalenterista, mitä opastettuja kierroksia on luvassa. Heinäkuussa myös Lempi-leipurin tarinoita linnoituksesta -kierroksia, katso lisää  ja osta liput täältä.

Teatterimatkat

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee keskustassa suuren kauppakeskuksen yhteydessä, ravintoloiden ja kauppojen välittömässä läheisyydessä. Saman katon alla sijaitsee myös yksi kaupungin monista hotelleista. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on ainutlaatuinen ratkaisu – teatteri on palannut juurilleen kansan keskelle. Teatteri on esteetön.

Tutustu teatterin ohjelmistoon täällä

Kaupunginorkesteri

Lappeenrannan kaupunginorkesteri on vireä minisinfonietta, jossa soittaa 21 päätoimista muusikkoa. Monipuolinen ohjelmisto vaihtelee kamarimusiikista sinfonioihin, klassisesta viihteeseen ja vanhasta uusimpaan musiikkiin. Lue lisää: lprorkesteri.fi

Risteilyt

Lappeenrannan matkustajasatamasta pääsee risteilemään saaristoon, historialliselle Saimaan kanavalle sekä Ilkonsaari-skiittasaarelle. Vietä päivä tai hetki Saimaalla!

Karelia Lines m/s Camilla
Saimaan Risteilyt m/s Saimaa Margareta

Lue lisää risteilyistä

Matkailu- ja virkistysalue Rauha

Rauha-Tiurun alue on yksi Pohjoismaiden upeimmista matkailualueista Lappeenrannan itäisellä laidalla, noin 35 km keskustasta. Saimaan rannalla sijaitseva matkailualue on luonnon sylissä, mutta silti alueella on erittäin monipuoliset aktiviteetti-, ravintola- ja majoittumispalvelut sekä päiväretkeläiselle että lomailijalle. Alueella on upeita ulkoilureittejä. Elämyspalveluja on tarjolla niin talvella kuin kesälläkin.

Lue lisää Matkaily- ja virkistysalue Rauhasta