Ryhmille

Lappeenranta tarjoaa leppoisan ja kompaktin kokonaisuuden erilaisille ryhmämatkoille oli sitten kysymys kulttuurimatkasta tai kokousmatkasta. Majoituksen, ruokailun ja oheisohjelman järjestämiseen on runsaasti valinnanvaraan.

Matkaan voi sovittaa vaikkapa lyhyen risteilyn Saimaalle tai ulkomaan päiväristeilyn Viipuriin.

Sekä kaupungin matkailuneuvonta että asiakaspalvelukeskus auttavat mielellään suunnittelussa.

Tekemistä ryhmille

Teatterimatkat

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee keskustassa suuren kauppakeskuksen yhteydessä, ravintoloiden ja kauppojen välittömässä läheisyydessä. Saman katon alla sijaitsee myös yksi kaupungin monista hotelleista. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on ainutlaatuinen ratkaisu – teatteri on palannut juurilleen kansan keskelle.

Pelkästään teatteritilaankin kannattaa käydä tutustumassa. Teatterinjohtaja Timo Sokura kierrättää teatterissa ja ottaa ryhmiä vastaan mielellään. Teatteri on esteetön.

Tutustu teatterin ohjelmistoon täällä

Risteilyt

Lappeenrannan matkustajasatamasta pääsee risteilemään saaristoon, historialliselle Saimaan kanavalle tai Puumalaan, Savonlinnaan sekä Ilkonsaari – skiittasaarelle. Vietä päivä tai hetki Saimaalla!

Karelia Lines m/s Camilla
Saimaa Travel m/s Carelia
Saimaan Risteilyt m/s Saimaa Margareta

M/S Heidi 22.5. - 30.9.2021 Lauantaisin lähtö Lappeenrannasta klo 9 ja paluu Ilkonsaarelta klo 15. Ilmoittaudu ennakkoon puh. 0400 255 988

Lue lisää risteilyistä

Matkailu- ja virkistysalue Rauha

Rauha-Tiurun alue on yksi Pohjoismaiden upeimmista matkailualueista Lappeenrannan itäisellä laidalla, noin 35 km keskustasta. Saimaan rannalla sijaitseva matkailualue on luonnon sylissä, mutta silti alueella on erittäin monipuoliset aktiviteetti-, ravintola- ja majoittumispalvelut sekä päiväretkeläiselle että lomailijalle. Alueella on upeita ulkoilureittejä. Elämyspalveluja on tarjolla niin talvella kuin kesälläkin.

Lue lisää Matkaily- ja virkistysalue Rauhasta