Kulttuurikierroksia

Lappeenrannan keskustan kaupunkikuva on muuttunut paljon aivan muutaman vuoden sisällä. Museoiden ja historiallisen kohteiden lisäksi kaupunkiin kannattaa tutustua myös uuden arkkitehtuurin ja kaupunkikulttuurin näkökulmasta kahviloineen ja ravintoloineen. 

Rajakaupunki Lappeenranta on saanut myös uuden fiktiivisen sankarin – KRP:n rikostutkija Sorjosen TV-sarja Sorjosen mukaan. Tutustu kuvauspaikkoihin opastetuilla kierroksilla.

Kesäteatteri

Kaunis Veera Lappeenrannan kesäteatterissa 26.6. - 4.8.2018.

Lappeenrannassa saadaan kokea kesällä 2018 huipputason musiikkinäytelmän taitajien loistetta, kun Sinikka Sokka, Jussi Lampi, Sofia Arasola ja Mikko Rantaniva valloittavat Linnoituksen kesäteatterin lavan kesä-heinäkuussa yhdessä huikean Jean S -orkesterin kanssa.
Teatteri on esteetön, ja siellä on kesäteatterikahvila. Kesäteatterin katsomo on katettu.
Aivan kesäteatterin kupeessa on myös kolme kaupungin museota, ravintoloita, kahviloita, käsityöläisten myymälöitä. Vilkas satama-alue ravintolalaivoineen ja torikojuineen on vain kiven heiton päässä kesäteatterista Katso kesäteatterin ohjelmisto ja näytösajat!

TV-sarja Sorjosen kuvauspaikkakierros

Lappeenranta on tv:stä tutun Sorjosen kotikaupunki. Matkailuneuvontamme ohjaa sinut Sorjonen-kuvauspaikkakierrokselle. Lappeenrannassa kuvatun rikossarjan taustoja valottavalla kierroksella tutustutaan keskeisiin kuvauspaikkoihin. Kävelykierros lähtee IsoKristiinan matkailuinfon edestä ja kestää noin 1 h.

Kierroksia järjestetään suomeksi sekä englanniksi. Kierroksia järjestetään erikseen sovittuina aikoina yli viiden hengen ryhmille.


Lue lisää

Kotiottelut

Sporttisempaan kulttuuriin kuuluvat jääkiekkojoukkue SaiPan kelta-mustapaitaiset pelaajat ja kannattajat. Kannustushuudot kuuluvat vierashalleissakin. Korisliigassa pelaava Catzin edustusjoukkue on ollut voittoisa jo useana vuonna.

Katso ottelut:

www.saipa.fi

www.catz.fi