Aktiviteetit

Aktiivisesta Lappeenrannasta löydät monenlaista tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Lukuisat elämyspalvelut odottavat kesäisin sulan veden ja talvella jääpeitteisen Saimaan äärellä.

Voit vuokrata välineitä ja lähteä omalle turneelle tai kokeilla jotain uutta ryhmässä. Matkailu- ja virkistysalue Rauhassa on loistava elämyspalveluiden keskittymä. Alla on listattuna elämyspalveluita tarjoavia yrityksiä sekä Lappeenrannan kaupungin järjestämiä palveluita asukkaille ja matkailijoille.


Saimaan Palju Events toimii Lappeenrannan kaupungin yritysyhteistyökumppanina Hiekkalinnan matkailupalveluiden keskittymässä tarjoten vastuullisena matkanjärjestäjänä takuulähtöistä viikko-ohjelmaa, välinevuokrauspalveluja ja saunalauttapalvelua.

Saimaan Palju Events on ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa elämyksiä, monipuolisia aktiviteetteja ja saunalauttailua suurella sydämellä koko maakunnan alueella. Päätuotteita ovat saunalauttaristeilyt, polttari- ja tyky-päiväohjelmat sekä ohjatut polkupyöräsafarit. Takuulähtöisiä viikko-ohjelmia löytyy kesäisin, mm. melontaa, SUP-lautailua, keruutuoteretkiä, Salpalinjan opastusta.

Lisätietoa ja yhteystiedot Saimaan Palju Eventsin verkkosivustolta: www.saimaanpalju.fi