Perhe- ja seikkailupuisto Myllysaari

Myllysaaren perhe- ja seikkailupuisto on suosittu virkistys- ja vapaa-ajanviettoalue Lappeenrannan keskustan tuntumassa, Saimaan rannalla. Myllysaaressa voi uida ja saunoa, kuntoilla, parkourata ja pelata beach volleytä huippuluokan kentillä. Viheralueilla on tilaa lekotteluun uimisen ja liikunnan lomassa.

Talvisin Myllysaaressa on kaksi avantouintipaikkaa, toinen uimalaitoksella ja toinen LiveLifen rantasaunalla.

Tietoa Myllysaaresta

Myllysaaren perhepuisto

Aivan Kaupunginlahden itäpuolella sijaitseva Myllysaari on itse asiassa kapea ja pitkä Saimaaseen työntyvä niemi. Myllysaaressa on monipuoliset uimarantapalvelut, kuten uimala hyppytorneineen, loivaa ja lapsiystävällistä hiekkaranta-aluetta, kelkkaliukumäki ja runsaasti viheralueita. Lisäksi täältä löytyvät myös beach volley ja padel -kentät, leikkipuisto, kunto- ja kiipeilyvälinealue sekä rantakahvila.

Niemen itärannalla sijaitsee soutajien ja melojien tukikohta.

Myllysaaren kevyen liikenteen raiteilla liikkuminen onnistuu myös pyörätuolilla. Koko alueella on tallentava kameravalvonta, jolla ehkäistään ilkivaltaa ja roskaamista sekä lisätään alueen turvallisuutta.

Myllysaaren perhepuiston kupeessa on myös koirille tarkoitettu uimaranta.

Myllysaaren rantasauna

1.6.2024 Lähtien Myllysaaren rantasaunalla toimii yritys LiveLife. Myllysaaren tunnelmallinen sauna tarjoaa yleisövuoroja naisille ja miehille, omina vuoroinaan sekä sekasaunana. Sauna on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön – ehkä oma vakituinen aamusaunavuoro vuorotyöntekijöille tai yksittäinen illanvietto ystävien kanssa. Saunalla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, esimerkiksi turvesauna– ja kuutamo-avantouintitapahtumat. 

Tutustu Myllysaaren saunaan täällä