Saunat

1.6.2024 Lähtien Myllysaaren rantasaunalla toimii yritys LiveLife. Myllysaaren tunnelmallinen sauna tarjoaa yleisövuoroja naisille ja miehille, omina vuoroinaan sekä sekasaunana.

Sauna on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön – ehkä oma vakituinen aamusaunavuoro vuorotyöntekijöille tai yksittäinen illanvietto ystävien kanssa.

Saunalla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, esimerkiksi turvesauna– ja kuutamo-avantouintitapahtumat. 

Saunan läheisyydessä sijaitseva uimala toimii talvisin avantouimareiden keitaana.

Lue lisää Myllysaaren saunasta täällä!

Tietoa saunoista

Vuokrattavat saunat

Vuokrattavia saunoja on sekä Lappeenrannan kaupungilla sekä yksityisillä toimijoilla. Lappeenrannan uimahallilla on kaksi vuokrattavaa saunaa (5-10 henkilölle), josta toisen saunan yhteydessä olevaan takkahuoneeseen mahtuu 20-30 henkilöä.

Joutsenossa sijaitsevan, loppukeväästä alkusyksyyn asti auki olevan upean Hinkanrannan avara hiekkaranta avautuu upeasti Saimaalle. Valmiiksi lämmitetty pikkusauna vuorattavissa tunneittain ja isompi sauna kolmen tunnin jaksoissa. Isomman saunan yhteydessä pergola, huvimaja ja grilli. Alueella on myös yleiset saunat sekä miehille että naisille. Saunoja vuokraa yksityinen yrittäjä.

Voit vuokrata saunan seurueellesi myös Lappeenrannan satamatorin kylkeen ankkuroituneelta ravintolalaiva Prinsessa Armaadalta ja katsella lauteilta satamatorin vilskettä.