Fazer Shop Lappeenranta

Tervetuloa ostoksille Lappeenrannan satamassa sijaitsevaan Fazerin myymälään, jonka sydämenä ovat paikallisesti Lappeenrannassa valmistettavat makeiset!

Myymälä sijaitsee idyllisellä paikalla vallien kupeessa Hiekkalinnan vieressä ja historiallisesti arvokkaassa punatiilirakennuksessa. Myymälärakennus on valmistunut vuonna 1915 ja siinä on toiminut mm. sauna- ja pesutupa, Suomen armeijan konepaja ja valimo.


Pihlaja, Marianne, Tutti Frutti, Pantteri…..

Fazerin uudessa myymälässä Lappeenrannan satamassa testataan keinoja, joilla voidaan torjua tuotannossa syntyvää ruokahävikkiä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tarjolla on tarjolla muun muassa makeistuotteita, joiden maku on erinomainen, mutta väri tai muoto hieman poikkeava, esimerkiksi alipainoisia tuotteita, jotka eivät kelpaa sellaisenaan tavalliseen myyntiin. Vastaavasti myyntiin voidaan tuoda myös erikoiseriä, kuten testi- tai koeajotuotteita, eli tuotteita, joissa on kokeiltu vaikkapa uudistettua reseptiä tai uudenlaista tuotantoprosessia. Myös tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys lähestyy, tulee kuulumaan myymälän valikoimaan. Piipahda paikalle katsomaan päivän valikoimaa! Makeis- ja suklaatuotteiden ohella myymälän valikoimasta löydät muitakin Fazerin tuotteita, kuten riisipiirakoita, leipää, puuroja ja myslejä.

Yhteystiedot

Satamatie 15-17
53900 Lappeenranta
Puh. 050 523 1490


Aukioloajat

maanantai - perjantai 10:30 - 18:00
lauantai 10:00 - 15:00