Eläinsuojelukeskus Miu

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n eläinsuojelukeskus sijaitsee Lappeenrannan Mustolassa. Eläinsuojelukeskus on nykyaikainen eläinsuoja, joka on rakennettu historialliseen kanavarakennukseen upealle sijainnille aivan Mustolan sulun läheisyyteen.

Eläinsuojelukeskus sijaitsee Itäisen Rantaraitin varrella ja kohteeseen pääsee julkisella liikenteellä (Mustolaan kulkevat linja-autot). Eläinsuojelukeskuksella on paikat yli 50 kodittomalle kissalle, useille koirille ja kaneille, sekä muille pienemmille lemmikkieläimille. 

Kissakahvila

Eläinsuojelukeskuksella on kissakahvila, joka on avoinna parina päivänä viikossa. Kahvilasta on näköyhteys kahteen kissahuoneeseen, joten pääset kahvilassa käydessäsi ihastelemaan ihania kodittomia kissoja. Kissoja ei pääse silittämään. Kahvilan ajan on myös eläinsuojelukeskuksen vierailuaika, joten voit herkuttelun lomassa käydä katsomassa kodittomia eläimiä.

Kahvilassa on myynnissä yhdistyksen kannatustuotteita. Yhdistyksen kirpputori on avoinna kahvilan aukiollessa piharakennuksessa. Koirat ovat tervetulleita kahvilaamme. Kahvilan, kirpputorin ja kannatustuotemyynnin koko tuotto käytetään kodittomien eläinten hyväksi ja yhdistyksen eläinsuojelutyöhön.

Tilavuokraus ja kissahotelli

Eläinsuojelukeskus Miun päädyssä sijaitseva kahvilatila on vuokrattavissa esim. juhla-, kokous- tai harrastekäyttöön. Sisätilat on tarkoitettu enintään 35 henkilölle. Lisäksi kesäkaudella on käytössä terassi ulkokalusteineen. Eläinsuojelukeskuksen tiloissa toimii yhdistyksen kissahotelli, jonne omistaja voi tuoda kissan hoitoon loman tai muun menon ajaksi. Kaikkien eläinsuojelukeskuksen toimintojen koko tuotto käytetään yhdistyksen eläinsuojelutyöhön!

Tule vierailulle!

Vierailuajalla pääset tutustumaan eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan ja ihastelemaan kodittomia kissoja!  Eläinsuojelukeskuksen vierailuaika on lauantaisin klo 14-17 (ei juhlapyhinä). Eläinsuojelukeskuksella on lisäksi vierailuaika aina kahvilan aukioloaikana. Kahvilan aukioloajat löydät elainsuojelukeskus.com/kahvila Kaikki muut vierailut tulee sopia ennakkoon.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Eläinsuojelukeskus Miu

Itäinen Kanavatie 6

53420 Lappeenranta

p. 050 553 6100